vezi mai mult

Avertizare
14.03.2024     
 
Mesajul Directorului Întreprinderii pentru Silvicultură Edineţ cu ocazia Zilei Silvicultorului
15.09.2023     
 
Prima pagină   »  Comunicare   »  Comunicate » Mesajul directorului Întreprinderii pentru Silvicultură Edineţ cu ocazia Zilei de 8 Martie
07
03.2023
Mesajul directorului Întreprinderii pentru Silvicultură Edineţ cu ocazia Zilei de 8 Martie
   
 

 

Mesajul directorului Întreprinderii pentru Silvicultură Edineţ cu ocazia Zilei de 8 Martie

Mulstimate doamne şi domnişoare,

Ocazia acestei sărbători a feminităţii este una din posibilităţile noastre, ale bărbaţilor, de a vă demonstra prin fapte respectul şi dragostea noastră. Chiar dacă noi am reitera în fiecare zi despre rolul mamei, soţiei sau fiicelor noastre în atmosfera zilelor pe care le trăim, oricum ar fi prea puţin pentru a vă spune tot ce meritaţi cu adevărat.

Cel mai preţios dar pe care l-a avut vreodată omenirea - viaţa, îşi are rostul şi porneşte de la mamă. De acolo pornim cu toţii în lume şi acolo ne regăsim de fiecare dată când sufletul caută alinare.

Primăvara, acest anotimp frumos al speranţelor şi al luminii, ar fi fost destul de bogat în semnificaţii chiar dacă ne oferea doar momentele sublime în încercarea noastră temerară de apreciere a femeii în tot universul ei minunat.

Cu certitudine că astăzi nu vom găsi nici un aspect al vieţii în care să nu se regăsească femeia şi faptele ei. Silvicultura nu face nici ea o excepţie, iar realizările de care s-a dat dovadă şi pentru care suntem apreciaţi, au devenit posibile în timp şi datorită colegelor noastre. Pentru că ştiţi să fiţi mame grijulii şi soţii iubitoare şi nu ezitaţi să vă dedicaţi şi vocaţiei pe care aţi ales-o, vreau să vă mulţumesc sincer şi să vă asigur de tot respectul nostru.

Fie ca în ziua de 8 Martie, dar şi în orice altă zi, să aveţi o mie de motive de a zâmbi fericite şi de a savura viaţa în plinătatea trăirilor şi sentimentelor adevărate. Vă dorim să aveţi parte de dragoste, respect reciproc şi o lume minunată în care emoţiile să fie doar de bucurie!

                                                                                                                  Cu deosebit respect Boris Cojocari