Prima pagină   »  Despre noi   »  Istoria

Mesajul directorului Întreprinderii pentru Silvicultură Edineţ cu ocazia Sărbătorilor de Crăciun şi Anul Nou

   
Istoria entității silvice Edineț
Mesajul directorului Întreprinderii pentru Silvicultură Edineţ cu ocazia Sărbătorilor de Crăciun şi Anul Nou

Mesajul directorului Întreprinderii pentru Silvicultură Edineţ
cu ocazia Sărbătorilor de Crăciun şi Anul Nou
Dragi colegi-silvicultori şi veterani ai ramurii silvice,
Suntem în pragul trecerii dintre ani şi mai suntem practic în egală măsură aproape de rezultatele din 2023, dar şi planurile schiţate pentru 2024. Activităţile din cele 12 luni, ce pleacă irevocabil în istorie, au fost adevărate provocări profesionale în care am învăţat să fim mai atenţi cu pădurea şi mai profesionişti în proiectele de regenerare a fondului forestier. Ritmul pe care l-au demonstrat colegii de întreprindere şi colegii din ramura silvică a adus rezultate promiţătoare în campaniile de plantare din primăvara şi toamna acestui an. Drept rezultat avem un fond forestier completat cu cele mai bune specii de puieţi, dar şi multe localităţi în care Programul Naţional de Extindere şi Reabilitare a Pădurilor a facilitat apariţia noilor păduri.
Toate aceste activităţi, dar şi multe altele ce se înscriu în cotidianul plin de griji al sectorului forestier, nu ar fi devenit posibile fără abordarea serioasă a tuturor silvicultorilor ce fac parte din Agenţia „Moldsilva". Iată de ce, minunatele sărbători de iarnă reprezintă o posibilitate excelentă de a le reitera stimaţilor colegi şi membrilor familiilor ce le sunt mereu alături, despre importanţa acestei vocaţii şi despre viitorul ţării noastre cu asemenea oameni destoinici.
Pentru că meritaţi pe bună dreptate, doresc din toată inima să vă transmit cele mai sincere felicitări şi urări de pace, sănătate şi prosperitate. Fie ca în noul an să devină realitate toate aspiraţiile Dumneavoastră, iar bucuriile sincere şi împlinirile să vă însoţească permanent.
La mulţi ani fericiţi pentru toţi cei care vă sunt dragi şi care vă motivează zilnic să fiţi mai perseverenţi şi mai cutezători.
La mulţi ani fericiţi, dragi colegi!
Cu deosebit respect Boris Cojocari